Om oss

Profi Mekatronikk industri AS ble etablert i 1994 , vår forretnings ide om å kunne skreddersy elektromekaniske løsninger for kunde, enten ved en satt spesifikasjon, eller at vi utarbeider total løsningen.

Etter så mange år i bransjen har vi har levert mer enn 30000 forskjellige artikler, behovet er tilstede for en samarbeidspartner som kan levere tjenester fra konstruksjon til produksjon av tynnplateutstyr.

Vi benytter i dag et nettverk i hele verden, slik at vi sammen med deg som kunde skal kunne få en løsning som gir deg et kvalitetsprodukt.
Det er viktig for oss som samarbeidspartner at vi sammen skal levere en løsning og et produkt innenfor de rammer som er satt, samt at vi leverer rett tid, rett kvalitet og rett pris.

For å kunne levere vare, så bruker vi i dag oppdaterte løsninger slik som CAD system, cnc styrte maskiner, laser, nibbel, knekke osv.

Våre ansatte har mange års erfaring innenfor de forskjellige feltene, tynnplate, plastkonstruksjoner, sveising, maskinering, elektromekanikk / sammenstilling, utvikling / konstruksjoner mekanikk samt verktøy produksjon for støpte detaljer for metall og plast.
Profi Mekatronikk industri AS tok over maskiner, og utstyr fra Trondheim Plate industri AS på høsten 2011,vi har nå flyttet fra Lade, og kommet inn i nye lokaler i Fossegrenda17
Med vennlig hilsen 
Rune Johnsen
Daglig leder